Bericht versturen
Thuis

Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. is bezig met onderzoek, ontwikkeling, verkoop en service van luchtvering, luchtveer, luchtcompressor.genoeg voorraad., perfect verkoopnetwerk zijn onze bedrijfsdoelstellingen. Ons bedrijfsbeleid is kwaliteit eerst, om beter en sterker te zijn,duurzame ontwikkeling. Onze streven doelen is het zoeken naar wederzijds voordeel voor klanten, werknemers,partners en ondernemingen.

We werken graag samen met alle auto-onderdelenfabrikanten, groothandelaren en grote garages. Dankzij de strenge kwaliteitscontrole, attente klantenservice en ervaren personeel,We kunnen aan uw eisen voldoen en onze klanten tevreden maken met jaren van volharding., superieure kwaliteit en naverkoopservice hebben ons veel klanten uit Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Azië, Oceanië en Afrika, enz. gebracht.
We zijn ook op zoek naar een exclusieve agent voor ons merk, we zullen meer ondersteuning bieden om onze klanten te helpen hun bedrijf uit te breiden.Ons bedrijf maakt binnenlandse klanten en ook alle vriendelijke klanten over de hele wereld hebben toegang tot onze kwaliteit en duurzame luchtvering onderdelen En nu zijn we begonnen met het ontwikkelen van andere high-end autoonderdelen zoals schokdempers met elektrische sensoren, handremmodules, etc. We gaan uw rit vol veiligheid, comfort en plezier maken..We zijn bereid om samen met jullie te groeien, elkaar te bereiken en samen briljant te creëren!
 
China Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. heeft een opmerkelijke geschiedenis die onze voortdurende vooruitgang en toewijding aan uitmuntendheid benadrukt.We zijn geëvolueerd van het verkopen van een reeks producten voor luchtophanging tot het vestigen van onszelf als een uitgebreide entiteit die zich bezighoudt met onderzoek., ontwikkeling, productie en verkoop.

In eerste instantie waren we gericht op het leveren van hoogwaardige luchtophangingscomponenten om aan de groeiende marktvraag te voldoen.we hebben het belang erkend van het uitbreiden van onze capaciteiten en het vormen van diepere partnerschappen met onze klanten.

Als we vooruitkijken, zien we een toekomst waarin we uitgebreide samenwerkingsverbanden sluiten met reparatieshops, autodeelthandelaars en distributeurs.Ons doel is om onze wereldwijde klanten een uitgebreide ondersteuning te bieden door trainingsprogramma's aan te bieden en hun teams in staat te stellen vakkundig te worden in het repareren en vervangen van luchtveringssystemen..

We begrijpen de waarde van het cultiveren van talent en het opbouwen van ervaren teams op het gebied van luchtvering reparatie.We streven ernaar reparatietechnici op te leiden en uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om reparaties van luchtophangingen effectief te kunnen afhandelenDoor een netwerk van bekwame professionals te bevorderen, streven we ernaar de expertise en het professionaliteit van de luchtvering industrie te verhogen.

Naast trainingsprogramma's zullen we onze klantenservice blijven verbeteren.en uitgebreide middelen om onze gewaardeerde klanten te helpen uitblinken in hun respectieve bedrijvenDoor nauw samen te werken met reparatieshops, autodeelthandelaren en distributeurs, streven wij ernaar een wederzijds voordelige samenwerking te creëren die groei en succes bevordert.

Terwijl we vooruitgaan, blijven onze kernwaarden van kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid geworteld in alles wat we doen.de trend in de industrie blijven volgen;, en onze productieprocessen te verfijnen om de hoogste kwaliteit van de luchtvering producten te leveren.

Met een klantgerichte aanpak en een focus op het bevorderen van talent en samenwerking,We zijn ervan overtuigd dat we de luchtophangingsindustrie kunnen versterken en onze wereldwijde klanten ongeëvenaarde ondersteuning kunnen bieden.Samen kunnen we bekwame reparatietechnici en -teams ontwikkelen, die innovatie en uitmuntendheid op het gebied van luchtvering kunnen stimuleren.

 

China Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : Mandao

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. Certificaten China Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. Certificaten China Hunan Mandao Intelligent Equipment Co., Ltd. Certificaten